Page content

Laser ontharen

De manieren die het meest gebruikt worden om van ongewenste haargroei af te komen zijn het scheren, harsen en epileren van je haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharing geen definitief resultaat. Deze ontharingsmanieren veroorzaken regelmatig irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk. Een van de meest effectieve manieren van ontharen van deze tijd is het laser ontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat de haarzakjes in de huid worden vernietigd. Doordat de haarzakjes vernietigd worden, wordt nieuwe haargroei onmogelijk gemaakt. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale maken gebruik van de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken zoals de Elos methode.

Laser ontharen van blonde en grijze haren?

Door het laser ontharen met de Elos, is definitief ontharen van alle haarkleuren eindelijk mogelijk. Het unieke energiesysteem, dat lichtenergie combineert met radiofrequentie, maakt het voor de huidtherapeut mogelijk om zowel donkere en bruine als blonde, grijze en vlassige haren te behandelen. De geavanceerde Elos methode is ook geschikt voor elk huidtype, van een blanke, Aziatische tot negroïde huidskleur.

Is het resultaat definitief?

De haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn,door het laser ontharen, worden voor 80% tot 90% verminderd  Er zullen echter meer behandelingen nodig zijn. Dit komt omdat haren in verschillende haargroeifasen verkeren. Overbeharing kan verschillende oorzaken hebben. Haargroei kan ontstaan door genetische aanleg en medicatie, maar heeft vaak een onderliggende hormonale oorzaak. In periodes van hormoonschommelingen zijn er daarom ineens haren zichtbaar op plaatsen waar voorheen nooit haar groeide.

Heeft u interesse?

Als u interesse heeft dan adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze huidtherapeuten voor een gratis eerste consult. Tijdens de afspraak bekijkt de huidtherapeute of u in aanmerking komt voor de behandeling. In het gesprek zal u ook horen hoeveel ontharenings-behandelingen  u nodig zult hebben. Daarnaast kunt u tijdens het gesprek ook nog een ‘proefflits’ krijgen om te ervaren hoe het ontharen met de Elos aanvoelt.

Het professioneel ontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed! Door de jarenlange ervaring, goede Laser ontharenresultaten en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten wordt Cosmetique Totale erkend door alle zorgverzekeraars. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk, zodat u zonder omweg een afspraak kunt maken voor een eerste consult.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar en polis verschillen.

In uw zorgverzekeringspolis ziet u wat de voorwaarden zijn om voor vergoeding van het definitief ontharen in aanmerking te komen of hoeveel u per jaar kan laten vergoeden voor een behandeling. Voor vragen kunt u uw zorgverzekeraar bellen. Tijdens het intakegesprek kan onze huidtherapeut u ook informeren over welke ontharingsvergoeding er voor u geldt.

Nadat de behandeling heeft plaats gevonden zorgt de huidtherapeut ervoor dat u de factuur toegestuurd krijgt, deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft op uw rekening gestort. Vergoedingen voor definitief ontharen gaan NIET van uw eigen risico af!

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: