Page content

Elos ontharen

Hygiënisch schoon; nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met de Elos ontharen -methode.Elos Ontharen

De Elos methode is een veilige maar vooral effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen zowel als voor mannen; voor alle huidkleuren. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten alle haar soorten verwijderen. Bij 90 procent van alle behandelingen zal het definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig voor de ontharing als de ontharing als gevolg van hormonen(bijvoorbeeld overgang) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee verschillende energiebronnen; radiofrequentie en licht.
Door deze twee energiebronnen word het definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Aangezien haar in verschillende fases groeit, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om de over beharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen zal verschillen per persoon en per lichaamsgebied verschillen. Haar dat al behandeld is door onze behandelmethode,zal niet meer terugkomen. Echter kunnen er wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Daarom is het beter om te spreken over permanente haar reductie i.p.v. over permanent ontharen. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Elos ontharen wordt door uw zorgverzekeraar vergoed

Afhankelijk van uw zorgverzekering, is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling; over beharing in het gelaat.
Kijk voor meer informatie op (vergoeding ontharen)

 

Heeft u interesse?NVH
Wij adviseren u dan om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend intake gesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt onze huidtherapeute of er een plan voor definitief ontharen kan worden opgesteld. Tijdens het gesprek hoort u dan ook hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Tijdens het intake gesprek kunt u ook een ‘proefflits’ voelen om te ervaren hoe de behandeling verder zal gaan.

 Ja, ik wil een gratis consult bij de huidtherapeute

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: