Page content

Een samenwerking met Cosmetique Totale

Een samenwerking met Cosmetique Totale heeft alleen maar voordelen!

Samenwerken met Cosmetique Totale zal alleen maar voordelen bieden zowel voor u als voor ons. Cosmetique Totale (bekend van RTL4) heeft zich sinds 2004 volledig gespecialiseerd op het gebied van moderne en hoogwaardige medische behandelmethoden. Met ruim 150 gevestigde locaties door heel Nederland is Cosmetique Totale het grootste instituut op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De wensen vervullen van onze cliënten op het gebied van huidverbetering is  onze hoogste prioriteit, daarnaast houden wij de ontwikkeling van de nieuwste technieken nauwlettend in de gaten zodat we het beste resultaat kunnen leveren.

Cosmetique Totale in uw salon of praktijk?

Zou u ook graag extra specialistische huidbehandelingen willen aanbieden aan uw cliënten? En dat zonder hoge investeringskosten, medische risico’s of andere hectiek.
Dan is Cosmetique Totale de ideale partner voor u!
De speciaal opgeleide huidtherapeuten van Cosmetique Totale komen de behandelingen uitvoeren met gebruik van medische lasers.
Wanneer u zelf een geïnteresseerde cliëntengroep in gedachte heeft, dan zal Cosmetique Totale ook de cliënten uit uw omgeving naar u doorverwijzen.

Kwaliteit en deskundigheid

samenwerking met Cosmetique Totale
Kwaliteit leveren aan de cliënten is één van onze hoogste prioriteiten, maar naast kwaliteit komt deskundigheid ook op een hoge plek. Cosmetique Totale werkt daarom uitsluitend met HBO- en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten (Lid NVH). Bij ons kunnen cliënten altijd terecht voor goed en behulpzaam advies van een deskundige. Ook wordt er altijd voor gezorgd dat de behandeling één op één is. Wij zullende cliënten altijd eerlijk advies geven over de voordelen – maar ook over de eventuele nadelen – van een behandeling. (Alle huidtherapeuten zijn geregistreerd volgens de wet van BIG, artikel 34).

Waarom werken er al ruim 150 salons en praktijken met Cosmetique Totale samen?
Hoge verdiensten, geen kosten + nieuwe cliënten in uw salon.
 

Wilt u weten wat Cosmetique Totale allemaal voor u doet?

Als u wilt weten wat Cosmetique Totale allemaal te bieden heeft voor zowel de cliënten als voor de praktijken, vul dan het contactformulier in met uw naam en/of de naam van de salon/praktijk en de plaatsnaam waar deze gevestigd is.

Als u een samenwerking met Cosmetique Totale aan gaat, hoeft u geen dure investeringen te doen. Aanschaf van dure apparaten, scholing van personeel, dure verzekeringen zijn allemaal niet nodig, dus er zijn geen hoge kosten aan verbonden. Uw cliënten worden op een professionele wijze behandeld door ervaren huidtherapeuten. Zo zijn al uw cliënten verzekerd van een goede, deskundige behandeling met duidelijk resultaat. Ook adverteren wij landelijk voor meer cliënten in uw salon of praktijk.

Zelf behandelen, laser huren, IPL leasen?

Zonder grote investeringen direct gebruik maken van onze systemen, en daarvan te kunnen profiteren? Dat kan, wij hebben voor u speciaal  een huur/koop- en een leaseprogramma ontwikkeld. Ook als u kiest voor tweedehands, huur of lease wordt u door ons getraind voordat u met de diodelaser aan de slag kunt gaan.
Bent u geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op en wij komen graag langs om de geschikte samenwerking te bespreken.
Wij zien graag uw aanvraag tegemoet!

samenwerking met Cosmetique Totale

Werken bij Cosmetique Totale?
Als je beschikking hebt over een HBO diploma huidtherapie en een rijbewijs, dan kun je direct bij ons solliciteren.

 

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: