Page content

Definitief ontharen

DEFINITIEF ONTHARENdefinitief ontharen

De meest gebruikelijke manieren om van ongewenste haargroei af te komen zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren geen definitieve resultaat en zorgen regelmatig juist voor irritaties, zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk.

Een effectievere manier van definitief ontharen in deze tijd is het laser ontharen middels moderne ontharingsapparatuur, zoals het ipl ontharen, diode laser of alexandriet. Deze zorgen ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale maken voor het definitief ontharen gebruik van vernieuwde technieken met het unieke Elos systeem.

HOE GAAT HET DEFINITIEVE ONTHAREN IN ZIJN WERK?

Tijdens het ontharen wordt er door middel van lichtenergie en radiofrequente energie warmte naar de wortel van het haartje gestuurd. Hierdoor worden de wortel en het haarzakje zodanig verwarmd, dat de voedingsbodem van de haar uiteindelijk vernietigt. Zo kan er dus geen nieuwe haar meer groeien. Het enige wat u tijdens het definitieve ontharen voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet.

DEFINITIEF ONTHAREN VAN BLONDE EN GRIJZE HAREN?

Door te definitief te ontharen met het Elos ontharing systeem is het mogelijk zowel donkere haren, als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan de huidtherapeut vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur.

HOE DEFINITIEF IS HET LASER ONTHAREN?

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haarreductie in plaats van definitieve ontharing.

VERGOEDING DEFINITIEF ONTHAREN definitief ontharen vergoeding

Definitief ontharen wordt bij Cosmetique Totale door zorgverzekeraars vergoed, vaak gaat het dan om het definitief ontharen in het gelaat bij de vrouw. Kijk uw polisvoorwaarden na of neem contact op met uw zorgverzekeraar om na te gaan in hoeverre voor u de vergoeding geldt.

Interesse?
Maak een afspraak voor een gratis consult bij de huidtherapeut, zij kunt u precies vertellen hoeveel behandelingen u nodig zult hebben wat daar de kosten voor zijn. Onze huidtherapeuten behandelen op ruim 150 locaties in Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: